Gode råd til afholdelse af konferencer

Står du overfor at skulle arrangere en konference? Så er der en række ting, som du bør tage stilling til. Læs bare med her.

Virtuel eller fysisk konference?

Når du står overfor at skulle afholde en konference, skal du først og fremmest afgøre, om den skal foregå fysisk eller virtuelt. Hvis du beslutter dig for at afholde en live- eller streamet generalforsamling skal du have styr på teknikken, så det hele foregår problemfrit. Du kan leje studier med broadcast udstyr, som sikrer, at din konference er i topkvalitet. Afholdelse af konferencer online har den fordel, at mange mennesker kan deltage på trods af geografien og lange distancer. Dermed er der større sandsynlighed for en konference med stor mødedeltagelse, da folk kan tjekke ind til konference uanset transportproblemer eller sygdom.

Beslutter du dig for at afholde konferencen fysisk, skal du finde et lokale. Her skal du tage stilling til, hvor mange der kommer samt om der skal være forplejning med. Beslutter du dig for at opvarte konferencedeltagerne med lidt godt til ganen, skal du huske at tænke over særlige diæter – er der allergikere, vegetarer eller særlige religiøse hensyn?

Et godt program redder dagen

Skal din konference være en succes, er det vigtigt med et godt struktureret program. Alle er glade, hvis tiden bliver brugt fornuftigt, og hvis alle har en følelse af, at der er en mening med dagen – og en mening med at de er mødt frem til denne konference.

Indlæg tilpas med pauser i dagen. Afholder i konferencen fysisk kan du med fordel vælge et konferencelokale, der ligger i fine omgivelser, så I kan gå en tur. Frisk luft klarer tankerne og ryster folk sammen.

God fornøjelse med konferencen!